+420 569 333 344
obchod@metropolitnihb.cz

Metropolitní HB s.r.o..

  • Metropolitní Havlíčkův Brod s. r. o.
  • Reynkova 2507, 580 01 Havlíčkův Brod
  • IČ: 25296396
  • DIČ CZ25296396
  • DS: m8cbwyv
  • vedená u kr. soudu v Hradci Králové – Spisová značka: C 13770.
  • Číslo účtu: 303318892 / 0300 vedené u ČSOB Havlíčkův Brod

Ochrana osobních údajů.

Zásady ochrany osobních údajů Metropolitní HB

Kontakt pro změnu poskytovatele obchod@metropolitnihb.cz

Pověřenec ochrany osobních údajů: dpo@metropolitnihb.cz

Subjektem k mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů je Český telekomunikační úřad www.ctu.cz 

Subjektem k mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů mimo pravomoc ČTU je Česká obchodní inspekce www.coi.cz. Platforma pro řešení sporů nespadajících do kompetence ČTÚ je dostupná zde.

Změna poskytovatele služeb:

Přicházíte k nám od jiného poskytovatele? Těší nás Vaše důvěra! Vyberte si z nabídky našich služeb a sdělte nám Váš jedinečný OKU kód Vašeho původního poskytovatele služeb, který je Vám povinen sdělit. Vše ostatní je na nás, vyřídíme za Vás veškeré další náležitosti spojené s přechodem k nám. K přechodu k nám dojde v dohodnutém termínu a Vy nezůstanete bez internetu déle jak jeden den. Pokud to nezvládneme, náleží Vám kompenzace ve výši stanovené zákonem.

Vybrali jste si jiného poskytovatele a chcete od nás odejít? Je nám líto že nás opouštíte a budeme rádi, pokud nám sdělíte důvody Vašeho rozhodnutí. Ve smlouvě naleznete Váš jedinečný OKU kód. Pokud jej ve smlouvě nemůžete nalézt, sdělíme Vám jej. Tento kód předejte Vašemu novému poskytovateli a ten již vyřídí další náležitosti změny poskytovatele za Vás. Bez služeb nezůstanete déle jak jeden den, jinak Vám náleží kompenzace ve výši stanovené zákonem.